IUCID is onmisbaar voor het samenstellen van aanvraagdossiers voor biociden en voor het maken van een samenvatting van de productkenmerken (SPC Summary of Product Characteristics (Summary of Product Characteristics)). Doe mee aan de webinar van ECHA over de nieuwe versie IUCLID 6 die binnenkort beschikbaar komt. Of kijk de webinar van ECHA terug over de overgang van SPC Editor naar IUCLID.

Webinar van ECHA over nieuwe versie IUCLID 6

Op 29 april 2024 komt de IUCLID 6 versie 8 beschikbaar. ECHA organiseert op 16 mei 2024 de webinar Major release of IUCLID 6 with format changes. Daar wordt informatie gegeven over de veranderingen en nieuwe mogelijkheden.

Kijk de webinar van ECHA terug over de overgang van SPC Summary of Product Characteristics (Summary of Product Characteristics) Editor naar IUCLID

In februari 2024 organiseerde ECHA een webinar over de overgang van SPC Editor naar IUCLID. De webinar Get ready for the transition of SPC into IUCLID is nu terug te kijken op de website van ECHA. Bekijk ook de presentaties en de antwoorden op de tijdens het webinar gestelde vragen.

Meer informatie