De overheidswebsite Biociden.nl is uitgebreid met een nieuwe rubriek: Thema’s. Deze thema’s hebben wel met biociden te maken, maar pasten niet in de bestaande structuur van de website. Informatie over onderwerpen als het coronavirusknaagdierbeheersing en hormoonverstoring is nu eenvoudig terug te vinden onder “Thema’s”. Het doel van de website biociden.nl is om alle informatie over biociden en regelgeving goed toegankelijk te maken.  

Een ander nieuwtje op Biociden.nl en op Kennisnetwerkbiociden.nl is de RSS feed. Dit is een functionaliteit waarmee u zich kunt abonneren op nieuwsberichten, in dit geval van deze twee websites. U ontvangt een e-mail in uw inbox als er een nieuwsbericht gepubliceerd is. Zo bent u direct op de hoogte van het laatste nieuws! Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn als u tijdig geïnformeerd wilt worden als er een openbare raadpleging is gestart.

U kunt zich abonneren op deze RSS-feed in de footer van de website. Onder 'Service' ziet u RSS feed staan. Klik daar op voor meer informatie. U moet eerst een RSS-reader installeren. De pagina geeft u een link naar een gratis en makkelijk toe te voegen exemplaar. In die RSS-reader kunt u eenvoudig de feed van Biociden.nl en van Kennisnetwerkbiociden.nl toevoegen.